Etala Spotlight

Als u een nieuw product in uw etalage heeft dan is het verstandig om deze ook online te zetten. Op Etala kunt u makkelijk het product toevoegen zodat de consument het product kan bekijken, delen op sociale netwerken en kan bestellen. Zo blijft de consument altijd op de hoogte van uw nieuwste aanbod.

Etala Nieuw Eerst

Etala toont de nieuwste producten altijd boven aan. U kunt dit vergelijken met het nieuwsoverzicht in Facebook. Zo weet de consument direct wat de nieuwste producten zijn uit uw winkel.


Vindbaar

Alle product en etalage pagina’s worden optimaal geïndexeerd door de zoekmachines. Zo trekken wij snel nieuwe consumenten voor u aan.


Toegankelijk

Etala is geoptimaliseerd voor alle type schermen zodat men thuis, onderweg en op kantoor de nieuwste producten kan bekijken en bestellen. Mac, PC, iPhone/iPad, Android worden bijvoorbeeld allemaal ondersteund.


Deelbaar

U kunt op uw eigen pagina uw website en sociale profielen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest linken. Wij zorgen voor een geautomatiseerde koppeling tussen uw accounts. Alles wat u erop zet kan worden gedeeld.


Wat kost het?

Een etalage toevoegen is gratis. Producten toevoegen is gratis. Wij werken aan een webshop gedeelte. Hier zal een klein bedrag per maand voor worden gevraagd.


Vragen?

Neem contact op met Ernst via ernst@megenmedia.com.